OPKØB AF DØDSBOER - RYDNING AF DØDSBO - BOTØMNING
TELEFONTID: Alle ugens dage mellem kl. 8.00 og 20.00

 

20 års erfaring- Vi gør os umage
Ring nu 20 82 50 19
Alle ugedage kl. 8.00 til 20.00

 

Køb af dødsboer, tømning, flytterester og restindbo
Opkøb på hele Fyn samt Vejle, Kolding, Fredericia m.m.

 

Vi tømmer og rydder det hele - eller køber blot de ting, du gerne vil sælge, hvis du kun ønsker det.

Vi giver en god pris - så du får overskud også selv om det er en stor tømningsopgave.


Ingen opgave er for stor eller for lille - så skal du have tømt en hel villa eller blot en lille lejlighed, så ring til os.

Du skal have overskud: Ved en hel rydning af f.eks. et dødsbo er der mange ting, som vi kan give en god pris for - så lad os klare det hele, så du har overskud. Det er synd at vælge dem, der blot lover at køre det hele væk !


20 års erfaring men hundredvis af tilfredse kunder - du kender os nok fra Tv-programmerne, hvor vi ofte er med. Vi vurderer dine ting seriøst - og vi gør selv opmærksom på, når der er særlige værdier imellem - også hvis du ikke selv er klar over det !!!Ring til os nu 20 82 50 19 (alle ugedage mellem 8.00 og 20.00) og spørg bare ind til det, du har brug for at vide - vi vil gerne hjælpe.

Vi kan klare opgaven med kort varsel - læs meget mere herunder.

Hanne Hvillum
Den Blå Fasan
E-mail:
dbf@denblaafasan.dk
Telefon og SMS: 20 82 50 19
Butik: Læssøgade 9, 5000 Odense

Sender du en mail eller SMS, så vedhæft gerne et par fotos - blot taget med mobiltelefonen. Du behøver ikke at gøre noget særligt ud af det - blot et oversigtsbillede af f.eks. stuen, så har vi lettere kan bedømme, hvilke ting vi taler om.

 


SÅDAN GØR VI

Vi kan rydde det hele 
- eller blot købe det, du vil sælge.

Det er et langt større arbejde end de fleste tror, at tømme en lejlighed eller en hel villa med kælder, loft og udhuse. Så lad os gøre arbejdet for dig. Vi udregner på stedet indboets værdi og modregner det i arbejdet ved en tømning - så vi kan betale dig den rigtige pris. Vi har 20 års erfaring med tømning af dødsboer eller fraflytninger flere gange om ugen. Vi gør os umage for at udføre opgaven pænt og som aftalt, og vi giver dig den rigtige pris for dine ting.

  • Selve rydningen og oprydning foregår efter aftale - ofte efter få dage, hvis du foretrækker det. Bor du længere væk, aftaler vi blot udlevering af nøgle m.v. når vi har lavet en aftale om rydning.


  • Vi rydder pænt op og behandler hus og indbo pænt, så vores kunder altid er meget tilfredse med det færdige resultat.


  • Har du særlige opgaver i forbindelse med rydning, så spørg os. Vi prøver at være fleksible.

Med mange års erfaring, kan vi også som regel svare på de fleste af de spørgsmål du har i forbindelse med rydning og aflevering af et hus eller en lejlighed, uanset om det er lejebolig eller ejerbolig.

Vi køber ældre indbo af en rimelig kvalitet og stand.

Indboet skal hovedsagligt være over 30 år gammelt, men det vil naturligvis altid være blandet. For møbler er vi først og fremmest er vi interesserede i ting fra 50'erne og 60'erne, men mange andre ting kan også have interesse. Porcelæn, keramik og glas må naturligvis gerne være lagt ældre. Ring til os, så taler vi om det og finder ud af, om vi er de rigtige for dig - og er vi ikke det, giver vi dig straks gode råd om, hvordan du kommer videre - så et telefonopkald til os er altid tiden værd.

Vi tilbyder altid en seriøs gennemgang og klar besked om, hvilken pris vi kan tilbyde dig.
Og vi vejleder gerne på stedet omkring salg af særlige effekter. Vi giver et uforpligtende tilbud uanset om der blot er tale om færre ting eller hele villaer fra kælder til loft. Vi kommer i huse, lejligheder, sommerhuse, erhverv og offentlige og private institutioner. Ring til os og få en aftale - og læs mere herunder.

 

 

Det er vi mest interesserede i 
- men det meste har interesse.

Uanset om der er tale om indbo af høj kvalitet (designmøbler, keramik, porcelæn, lamper m.m. af høj kvalitet) eller mere almindeligt, blandet indbo, så kontakt os og få et tilbud på køb af dele eller en komplet tømning.Vi køber også småting
- porcelæn, keramik og andre småting

Har du kun enkelte møbler, porcelænsting, glas eller andre spændende ting - er du også velkommen til at kontakte os. Kig lidt på vores side og se, hvad vi mest er interesseret i og ring så til os eller send en e-mail. Det kan være en god ide at tage et hurtigt billede eller tre af tingene (du behøver ikke at gøre dig fotografisk umage) og sende på SMS eller mail, så kan vi lettere svare dig med en pris eller fortælle dig om tingene, når du ringer.

Har du kun nogle få, mindre ting, så tag dem med til vores butik, så kigger vi på dem - men det er en god ide lige at ringe til os først og aftale det, da der kan være meget travlt i butikkens åbningstid.


Husk at få det hele med !!!
- Vis os andre ting, når vi er på besøg

Vi handler ikke kun med fine og dyre ting. Så laver vi en aftale om at se på et par møbler, så husk at du måske også har andet, som kan være af interesse. Et gammelt køkkenbord, møbler på et gæsteværelse, et par små skamler eller en kasse med ting i kælderen. Ting som du alligevel aldrig får brug for igen. Vis os det - det vil vi være glade for og så gør du selv en bedre handel, når vi alligevel er på besøg...


Gammelt butiksinventar, ting fra institutioner, erhverv og skoler købes
DenBlaaFasan køber
også gammelt, sjovt butiksinventar og møbler, lamper m.v. fra erhvervs, institutioner, skoler o.s.v., hvis du skal nedlægge, fraflytte eller ophøre. Her drejers det sig om ting fra ca. 1930-1970. Det vil sige, at vi er interesserede i mange ting fra gamle butikker: Møblement, skilte, inventar, møbler, borde, udstillingsmaterialer og alle småting, som har været brugt i f.eks. butikken.


Kontakt os nu
Ring til os nu på tlf: 20 82 50 19

(Kl. 8.00 - 20.00 alle ugedage)

eller send en SMS

eller send en e-mail

 

Du kan evt. vedhæfte et foto på SMS eller mail - det behøver ikke være perfekt eller specielt stort, blot så vi får en fornemmelse af hvad vi taler omVi kommer normalt gerne ud til dig, hvis du bor på Fyn - f.eks. i Odense Svendborg Nyborg Assens Bogense Faaborg Kerteminde Middelfart Ringe Bellinge Brylle Vissenbjerg Nørre Aaby Veflinge Hesselager Haarby Glamsbjerg Brobyværk Nymark Lunde Davinde Ørbæk og alle de andre byer på fyn. Men har du lidt mere kommer vi også gerne til Fredericia Vejle Kolding ....


www.DENBLAAFASAN.dk
BUTIK: Læssøegade 9, 5000 Odense C, ÅBNINGSTID: Tirsdag, Onsdag, Torsdag og Fredag 15.00-17.00