ODENSE BORYDNING
Tømning af dødsboer  Køb af møbler og indboSådan gør du Om os 20 års erfaring
Odense Borydning 

- Opkøb og rydning af dødsboer -
20 års erfaring - hurtig og pålidelig


Ring nu på 20 82 50 19
Alle dage fra kl. 8.00 til 20.00


Eller kontakt mig i min butik Odense Borydning i Odense Centrum
- Ring til mig nu og hør hvordan vi kan løse din opgave
Hanne Hvillum


Ingen opgave er for stor eller for lille

Vi kommer overalt på Fyn med kort varsel

Vi rydder det hele eller køber de dele du vil sælgee

Vi giver en god og rigtig priss

Vi laver klare aftaler om rydning, som vi altid overholder  p;

Vi er professionelle med mere end 20 års erfaring

Vi har hundreder af tilfredse kunder

Sådan foregår det:

Har du arvet og skal du som pårørende afvikle indbo sådan at et hus eller en lejlighed kan afleveres eller overtages af en ny ejer.
 
Så kontakt mig - Hanne Hvillum. Jeg har i mere end 20 år drevet antikbutik i Odense med salg fra butikken, via nettet og i stor stil til eksport både i og udenfor Europa. Derfor har jeg en stor kundekreds, som gør at jeg har mulighed for at videresælge indbo i stort omfang.

Jeg har et indgående kendskab til alt indenfor møbler og antikviteter, glas og porcelæn, keramik, lamper, kunst, sølv og smykker. Altså indbo i alle afskygninger. Jeg har i alle årene opkøbt indbo fra både private og erhverv, tømt og ryddet huse og lejligheder med gode og omhyggelige folk til at hjælpe.

Du er altid velkommen til at besøge mig i butikken eller min se hjemmeside. Så får du et indtryk af mig og min butik. Jeg står ved mit navn og mit gode rygte - god service, åbne linjer og ansvarlig forretningsgang.
 

Odense Borydning - Rydning og tømning af dødsboer


Du skal bare spørge

Når du kontakter mig, skal du blot kort beskrive, hvilken type opgave, du ønsker, vi skal løse for dig. Er der tale om et hus eller lejlighed. Jeg spørger ind til opgavens omfang og vi finder ud af hvornår du vil have opgaven løst. Og så laver vi selvfølgelig en aftale om at mødes på stedet.
 
Inden kan du evt. sendes mig nogle enkelte fotos fra din telefon, der giver et indtryk af  boet - blot nogle oversigtfotos der illustrere omfang og type af indbo.

Jeg vurderer naturligvis først værdierne, når vi mødes på adressen. Det er umuligt at sætte prisen på ting, man ikke har set - og undervejs når vi mødes viser det sig ofte, at der er flere ting af værdi, end du regnede med.Du kan være tryg ved pris og aftalt tid:

Når vi mødes på adressen gennemgår jeg indboet. Jeg ser på boets værdier og så på opgavens omfang.  Ud fra det giver jeg dig et bud på opgaven. Det er egentligt ganske simpelt, men bestemt ikke noget man bare lige gør.... 

For en almindelig villa koster selv arbejdet med tømning af det, der er uden værdi oftest omkring 2-3000,- kroner. Men da værdierne af de ting, der skal indgå i handlen er langt større bliver der et solidt overskud til dig. Så lad være med at få nogen til at "tømme, blot for at tage det".
 
Endeligt kan der være nogle detaljer, vi skal  tale om. Er det særligt indbo, som af en eller anden grund ikke skal indgå i handlen, giver jeg dig en vurdering af det og foreslår, hvordan du skal sælge det. Desuden kan der være detaljer vi skal vide, som eksempelvis om tæpper, gardiner  hårde hvidevarer osv. skal fjernes.

Du har nu fået et godt og seriøs bud på opgaven, som dækker tømning af huset eller lejligheden. Modsat salg via auktion, hvor løftet om en salgspris på 4000 kroner nemt kan vise sig kun at blive det halve minus gebyret på 20 procent, så er du med mit tilbud sikker på at få det aftalte beløb.