DenBlaaFasan.dk Antik - Retro - Design - Odense 

Butik: Læssøegade 9, 5000 Odense C, Åbningstid: Tirsdag, Onsdag, Torsdag og Fredag 15.00-17.00 samt Søndag 12.00 - 16.00

 


BUTIKKEN

RETRO &  TEKSTIL

GLAS

KERAMIK

MØBLER

PORCELÆN

SKILTE & REKLAME

KITSCH

KORT, PLANCHER
    PLAKATER M.M.

BOGSTAVER

KASSER & DÅSER

LAMPER & LYS

SØLV & SMYKKER

INDUSTRIAL VINTAGE

JAGT OG NATUR

KUNST

GAMMELT LEGETØJ

DIN GAMEL SKOLE

SMÅ PROJEKTER

UDELIV


KØB & SALG


BUTIK ÅBENT

SÅDAN KØBER DU

NYHEDSMAIL

VI KØBER

KUNDER MENER

PRESSE

KONTAKT OS


INSPIRATION

Retro INDRETNING

Antik INSPIRATION

Design TRENDS


BAGGRUND

Fyn DANSK KERAMIK

Odense DANSK GLAS

Retro DANSK PORCELÆN

Antik DANSKE DESIGNERE


TRANSLATE

Fyn IN ENGLISH

Odense AUF DEUTSCH

Retro FOR NORSK


FACEBOOK TWITTER...

Odense FØLG PÅ FACEBOOK

Retro FØLG PÅ INSTAGRAM


ANDRE ANTIK

LINKS


Sådan køber du eller får mere at vide ...

1. Du kan købe på 3 måder: Klik på den blå knap "KØB / BESTIL". Derefter udfylder du felter dit navn, e-mail o.s.v. og så klikker på "send". Vær omhyggelig med at skrive din e-mail helt korrekt, ellers kan vi ikke svare dig - du skal skrive en gyldig e-mail for at kunne afsende din bestilling. Du binder dig ikke til et øjeblikkeligt køb - først når du får svar fra os med pris o.s.v. vælger du at betale, f.eks. via netbank. Du kan også vælge at bestille (reservere varen så den ikke bliver solgt) i notefeltet skrive, at du vil hente den i vores butik. 

2. Vi svarer dig hurtigst muligt med oplysning om samlet pris inklusiv evt. porto/forsendelse. Vi tager ingen gebyrer eller lignende. I vores mail får du oplyst hvordan du betaler. Læs mere om porto/fragt her.

Hvis ikke andet er aftalt, reserverer vi din vare i max. 5 dage. Har vi ikke modtaget din betaling inden da, eller har du ikke afhentet varen selv, bortfalder din reservation, og vi tillader os at sælge varen til anden side. 

3. Når vi har registreret din betaling, sender vi dit nye fund. Da vi bruger genbrugs emballage, betaler du ikke noget skjult beløb for emballage. Vi har et godt samarbejde med en brugskunstforretning, og i stedet for at smide pap, papir og fyld ud, bruger vi det igen. Det er sund fornuft for os.  Alt bliver selvfølgelig pakket sikkert ind. Bemærk venligst, at der kan gå to til tre dage fra din betaling indgår, til vi afsender pakken.

4. Vi har handlet længe både med netkunder og i vores butik - og det vil vi blive ved med i mange år endnu, så du kan trygt stole på, at du får de varer du bestiller og betaler. Det siger sig selv, at vi overholder alle betingelser for salg via net, med de rettigheder det giver dig - men vi prøver at gøre det bedre end de minimumskrav. Vi vil kun have tilfredse kunder. 

Reservering


  DEN BLAA FASAN
Reservering af vare ...

Når vi ud for en varer skriver "Reserveret" betyder det ikke, at varen er solgt. "RESERVERET" betyder, at en kunde regner med at købe en vare. Fortæl os derfor straks, hvis du også vil købe varen. Springer den første fra, kontakter vi dig, så du får muligheden, før vi sælger varen til andre. Så brug den blå knap "Køb/Bestil" også selvom der står, at en vare er reserveret !

Reserver selv en vare: Du er meget velkommen til at få reserveret en vare - enten fordi du har set den her på netsiden eller i vores butiksvindue udenfor åbningstid. Send os en mail med det samme. Vi er tit ude for folk der ærgrer sig over at de ikke fik sagt til - og dagen efter er den specielle ting i vinduet solgt umiddelbart efter åbningstid. Det løser du ved blot at sende os en mail. 

 

Vare i butik  DEN BLAA FASAN
Er varen i butikken ...

Vi har ikke plads til alle varer i vores butik - se derfor efter, før du eventuelt besøger vores fysiske butik i Odense.
Typisk har vi kun plads til en lille del af de mange store ting som møbler mm. i vores butik.  "Typisk står møbler og andre store ting på vores lager. ", Send os derfor meget gerne en mail eller klik på Køb/Bestil og skriv at du vil købe varen, så sørger vi for at den kommmer i butikken eller aftaler en tid, der passer dig, for at du kan se den på vores lager. Så sørger vi for, at varen er i butiken fra f.eks. dagen efter eller et tidspunkt efter aftale med dig - sig endeligt til, vi vil meget gerne finde tingene frem til dig. Ønsker du (som de fleste) blot at købe varen via nettet har dette ingen betydning.

Er du på besøg i vores fysiske butik og leder efter noget, du har set på nettet, så spørg os, hvis du ikke kan  finde det !

Fragt


  DEN BLAA FASAN
Forsendelse, fragt, porto og levering...

Hvis du ikke selv vil hente dit køb i butikken, kan du få det tilsendt. Dog er der nogle varer - f.eks. de store skolekort, plancher og møbler, som vi normalt ikke påtager os at sende. Vi bruger primært PostNord og følger deres takster.

Bemærk: Pris for porto/forsendelse der er angivet ved varerne er for 1 stk. af denne - køber du flere forskellige ting sparer du naturligvis porto og betaler kun for det den samlede pakke vejer - vi tillægger KUN forsendelses omkostning og intet gebyr.

 1. Selvafhentning: Vil du selv hente dine varer i vores butik (evt. tid efter aftale) koster det naturligvis ikke noget. Og vi kan godt stille varer til side til dig i et stykke tid, hvis du ikke har mulighed for at komme forbi med det samme. Du skal blot aftale det med os.

 2. Småting: Alle ting som vejer under 1 kg inkl. emballage sendes som brev.
   

 3. Mindre ting med en vægt mellem 1 og 5 kg. inkl. emballage sender vi nu som pakke uden omdeling med Post Nord. Det koster 40,-. Du får en email eller sms, når din pakke ligger på dit posthus klar til afhentning. Vi har valgt denne løsning som standard, da mange ikke er hjemme ved ombringning, og fordi Post Nord tilbyder at sende sms og/eller email om afhentning. Det giver en større fleksibilitet og ikke mindst en billigere løsning. Og fordi de fleste alligevel selv vil hente pakken på posthuset. 

  Altså: Når vi sender en pakke uden omdeling til dig, får du en sms eller email fra Post Danmark om, hvornår pakken ankommer og på hvilket posthus, du kan hente den. Husk at skrive dit mobilnummer i tekstfeltet, hvis du vil have en sms. Ellers får du en email på den adresse, som du anfører.

 4. Ting med vægt over 5 kg : Ting som inkl. emballage vejer mere en 5 kg sendes også uden omdeling. 

      En pakke mellem 5 og 10 kg koster 90,- kr. 
      En pakke på mellem 10 og 20 kg koster 150,- kr. 

 5. Skulle du ønske at få pakken sendt med omdeling koster det

      En pakke op til 5 kg koster 60,- kr. 
      En pakke mellem 5 og 10 kg koster 110,- kr. 
      En pakke på mellem 10 og 20 kg koster 170,- kr. 
     

 6. Større varer: Vi sender ikke større varer som møbler, store landkort m.v. da det ganske enkelt er alt for besværligt. MEN du er velkommen til at købe varen og hente (eller få den hentet) indenfor et par uger. Vi stiller gerne tingene til side til dig - og opbevarer dem til du kan komme forbi. Eller du kan få dem leveret - se nedenfor. 
   

 7. LEVERING: Hovedstadsområdet samt Århus og omegn, Fyn, Slagelse, Sorø, Odsherred,  m.v..... 
  HVOR:
  Vi leverer med faste mellemrum varer til Århus-området og Københavns-området, samt byer ved motorvejen mellem København, Odense og Århus. (F.eks. Vejle, Horsens, Ringsted, Sorø, Slagelse o.s.v.) samt i Odsherred og på Fyn og naturligvis i Odense

  PRIS: Levering af møbler og andre større ting til København indenfor 10 dage fra DKK 300,- kr. uanset mængde - og vi tager naturligvis også alle dine småting med samtidigt. Så når der står: "Denne vare sendes ikke...." så kan den givetvis leveres i stedet. På siderne med møbler, kort m.v. skriver vi for det meste om datoer og muligheder for næste levering.

  FYN og ODENSE: Vi kan efter aftale levere over hele Fyn - du skal i hvert tilfælde blot spørge os, så ser vi om det kan lade sig gøre. Bor du i Odense og køber du et større møbel, som du ikke har mulighed for selv at transportere hjem, så spørg os bare. Det sker ofte, at vi selv afleverer et bord, en reol eller tilsvarende hos en kunde, hvis det ikke er for langt væk. Så har du kun cykel eller kan reolen ikke være i bilen, så sig til.

 8. Udland: Alle priser på forsendelse er indenfor Danmarks grænser. Ved forsendelse til Udland beregner vi en pris i hver enkelt tilfælde - så spørg blot.

BRUGERKOMMNTAR


  DEN BLAA FASAN
Hvis du fortryder ....

Skulle du fortryde dit køb hos Den Blaa Fasan, har du 14 dages fuld returret. Vi refunderer det fulde beløb minus forsendelse. Det vil sige, at du selv sørger for at returnere varen til os i forsvarlig emballage, og vi vil efter modtagelse af varen refundere dig varens pris.

Vi beder dig kontakte os inden returnering for nærmere aftale.


  DEN BLAA FASAN
RIS OG ROS
Din kommentar til andre brugere og kunder hos os ...

Vi vil gerne have din kommentar - er du tilfreds med at handle med os og/eller har du forslag og kommentarer om vores netside. Kom med din ris og ros, så andre kan se hvad du synes om DenBlaaFasan.
Når du klikker åbner du et lille spørgeskema, hvor du kan udfylde de felter du vil (du behøver ikke at udfylde alle). Vi sætter din kommentar ind på en side, så alle kunder og brugere kan se den (du kan være anonym). Og vi "censurere" ikke din kommentar.

SEND OS DIN KOMMENTAR, RIS OG ROS - KLIK HER

 

 

 

 

 

 

Antik: Den blaa fasan, Læssøegade 9, 5000 Odense, Fyn,
Vi køber og sælger gamle ting, gammelt købes og sælges.